Massage malmö billig fotvård malmö

Massage malmö billig fotvård malmö Vi har vår verksamhet på Vendelfridsgatan 10 i Malmö, Lorensborg samt att vi har Medicinsk Fotvård kontinuerliga hembesök. Underbensmassage. Välkommen till Aroma FotSpa i Malmö! Här är du alltid garanterad professionella behandlingar utförda av en välutbildad terapeut. Jag erbjuder behandlingar. Fotvård. Behöver du hjälp med dina fötter? Vi erbjuder Medicinsk fotvård. Skön avslappnande massage ingår också i mina arbetsuppgifter. Jag är försäkrad. Det finns idag många olika typer av massage i Malmö som du kan boka in dig på, vad som passar dig känner du bäst själv. Gemensamt för alla typer av.

Massage Malmö - Boka tid online

Wat Pho är världsledande i att utbilda traditionell Thaimassage, oljemassage och Du hittar vår oas i centrala Malmö, mitt i mellan Värnhem och Caroli. Det finns idag många olika typer av massage i Malmö som du kan boka in dig på, vad som passar dig känner du bäst själv. Gemensamt för alla typer av. Malliga Fötter är en medicinsk fotvårdsterapeut i centrala Malmö. Verksamheten finns i Medicinsk fotvård + spa + nagellack, massage och vaxning. Välkomna!

Nobelvägens fotvård har funnits på samma ställe i över 20 år och i november utbildad medicinsk fotterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut här i Malmö. Wat Pho är världsledande i att utbilda traditionell Thaimassage, oljemassage och Du hittar vår oas i centrala Malmö, mitt i mellan Värnhem och Caroli. Fotvård. Behöver du hjälp med dina fötter? Vi erbjuder Medicinsk fotvård. Skön avslappnande massage ingår också i mina arbetsuppgifter.

Jag är försäkrad.

Vi har vår verksamhet på Vendelfridsgatan 10 i Malmö, Lorensborg samt att vi har Medicinsk Fotvård kontinuerliga hembesök. Underbensmassage. Wat Pho är världsledande i att utbilda traditionell Thaimassage, oljemassage och Du hittar vår oas i centrala Malmö, mitt i mellan Värnhem och Caroli.

Det går att laga tänder billigt för halva priset ibland på tandläkarhögskolorna. akupressur, ekologisk ansiktsbehandling, medicinsk fotvård, zonterapi. Hälsoteket - mycket billig massage i Malmö, Göteborg, Stockholm kr för

Pranari Vintererbjudanden

Massage malmö billig fotvård malmö Här kan du betala din bokning med Klarna.

Mitt mål är att återställa dig i balans, rörelse och att motverka stress. Välj en genomgående thaimassage, en avslappnande oljemassage eller kanske en oanat skön fotmassage. Är därför jag älskar att arbeta med massage. Medicinsk fotvård med fokus på just ditt problemområde.

Medicinsk laserbehandling 25 min ,00 kr Mer info.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail